DRISTOR KEBAB și DRISTOR EXCHANGE – două branduri de succes și povestea lor (episodul 4: ”Protectori și proptele..”)

0
1453

Packan Mustafa se laudă prietenilor că are acces la cel mai înalt nivel în Poliţie, ANAF sau primării şi că afacerea lui e protejată, la fel ca a multora alţii bineînţeles, aşa cum istoria "recentă" de 28 de ani ne-a învăţat că ne place nouă românilor să aplicăm legea. Mai manâncă și gura lor o shaorma gratis, dar nu credem că doar ăsta e prețul primit de "prieteni" ca să închidă ochii la nereguli…

Că aşa poţi să faci şi o terasă frumoasă pe trotuar, fără ca ani la rând să ai autorizaţii sau să plăteşti taxe, totul bineînţeles în beneficul clienţilor care se adună liniştiţi mai spre seară şi savurează o shaorma caldă. Cum se poate acest lucru…? Simplu, cu o "mică atenţie" la "băieţii mari" de prin primării şi nimeni nu mai vede terasa de pe trotuar, … cum a fost cazul punctelor de lucru situate la Dristor, Pantelimon și Berceni.

Chiar cei de la activenews.ro au publicat în septembrie 2015 scrisoarea unei locatare din blocul unde funcţiona, și încă funcționează Dristor Doner Pantelimon, în care era prezentată situația ”șaormeriei” care avea lipsă mai multe autorizații.

Printre cei care sunt pe ștatul de plată a clanului Packan se numără: Ovidiu Zvorișteanu, director executiv ANSVSA, Georgică Rușanu, șeful Poliției Economice Sector 3, Marian Goleac, șeful ADP Sector 4 și Gabi Manuc, fostul șef al Poliției Economice Sector 2.

  Sursa foto:www.bucurestiul.ro

Apropo, în martie, noua fabrică de procesare din Unirii nr. 267-269 a fost controlata de instituția condusă de Zvorișteanu doar ”la ouă” cum spunea Năstase pe vremuri.  

Sursa foto: www.roaliment.ro

Din păcate, stăm şi ne uităm neputincioşi la o lume coruptă chiar şi cu shaorma, pe care noi îi plătim bine, ar zice unii, din taxele noastre, ca ei să mai pună un topping, peste aşteptările noastre de la o Românie altfel, din sosul ăla celebru de la Dristor, a cărui preparare a circulat pe net mai demult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here