Alt Hackerville Made in România: Zimnicea

17
11180

Se spune că în Zimnicea ai două variante pentru a te descurca în viaţă: "InterAgro" sau "Internet". Şi cum în prezent, InterAgro e în faliment, mai rămâne doar INTERNETUL. Ce înseamnă acest lucru? Foarte simplu: postări de anunţuri fictive pe site-uri de comerţ online din SUA, prin care vinzi o maşină de 7000 de dolari la preţul de 2000 de dolari. Cu precizarea că maşina nu există.

Teleormanul este una din cele mai defavorizate zone ale României, Zimnicea fiind nu numai punctul cel mai sudic al ţării noastre ci şi un centru al vieţii trăită la nivel dintre cele mai scăzut.

Până de curând, una dintre cele mai fiabile şi bine remunerate variante ale locuitorilor micului oraş era concernul InterAgro controlat de omul de afaceri Ioan Niculae. Acesta, de bine de rău reprezenta o urmă de speranţă pentru locuitorii din sudul Teleormanului, însă odată cu problemele de natură penală ale magnatului, au venit şi concedierile şi diminuarea locurilor de muncă oferite de InterAgro.

Aşadar, a mai rămas Internetul, respectiv fraudele online, principala activitate a tinerilor din Zimnicea şi Alexandria. Acest fenomen care deja nu mai reprezintă o noutate pentru România, a prins foarte bine în rândul tinerilor fără perspective de viitor din Teleorman sau a celor care urmăresc metode de îmbogăţire rapidă.

Într-un oraş în care nivelul de trai este cu mult sub media pe ţară, în care locurile de muncă sunt ca şi inexistente, este cam anormal să vezi gonind pe străzi ultimele modele de Porsche, Audi sau BMW. La fel de inexplicabil este cum au răsărit în ultimii 5-7 ani vile impresionante cu piscină, de sute de metri pătraţi.

Situaţia este cu atât mai ciudată atunci când observi că proprietarii bolizilor şi a acelor case impresionante se înscriu în marja de vârstă de 20-30 de ani. S-ar putea spune că sunt oameni de afaceri, lucrează la corporaţii, sunt fotbalişti, tineri de succes care au reuşit în viaţă, însă, în fapt aceştia nu au niciun venit legal, nu joacă la bursă, adevărul este că sumele impresionante pe care le învârt provin din infracţiuni informatice.

Dacă în trecut gruparea lui Facheti, Frişcă şi Nae Stoichiţoiu a reuşit să vândă americanilor catedrala din Alexandria, în prezent (de vreo 10 ani…) băieţii din Zimnicea îi momesc pe americani cu autoturisme inexistente la preţuri convenabile.

Relatări obţinute de la faţa locului indică latura "gri" a vieţii pe care o are un tânăr care a intrat într-o asemenea grupare.

Mersul la ore şi făcutul temelor sunt ultima prioritate, acesta plecând de acasă pe perioade de 2-3 săptămâni în Bulgaria, Bucureşti sau alt oraş unde, noapte de noapte postează anunţuri de vânzare a unor maşini alături de alţi 3-4 colegi.

În acest interval, "angajaţii" nu au voie să părăsească locul de muncă, să comunice cu familiile şi prietenii, de acest lucru ocupându-se aşa-zisul "şef al casei", care le confiscă telefoanele. Acelaşi "şef" le asigură însă alimente, transportul la Zimnicea şi o cotă parte din banii obţinuţi.

Banii sunt cheltuiţi la fel de uşor cum sunt obţinuţi: haine, tablete, băutură cumpărate de la tavernele "Dana" de pe magistrală sau "Panamek" lui CARTOF.

În Zimnicea toată lumea ştie cine sunt cei mai importanţi oameni care au făcut averi colosale din ţepuirea americanilor pe internet: Sorin CHIRCIU zis "SORAN", Marius PĂTRAŞCU zis "DRACU" şi Marian MARIN zis "CARTOF".

 1. Gruparea lui "SORAN"

Unul dintre cei mai cunoscuţi "băieţi cu bani" din Zimnicea este Sorin CHIRCIU cunoscut mai degrabă cu porecla "SORAN". "SORAN" conduce cea mai mare reţea care se ocupă cu fraudarea persoanelor în mediul online şi este considerat "urmaşul de drept" al urmăritului internaţional Geani COSTEA zis "Geani Chiorul".

La ora actuală, "SORAN" are în subordine un număr impresionat de persoane (de ordinul zecilor) strânse în grupuri de câte 5-7 în multele "case de lucru" pe care Sorin CHIRCIU le are, în Zimnicea şi în Bucureşti, dar şi în afara ţării.

Aceste locaţii nu sunt altceva decât apartamente închiriate fără acte legale şi de unde sunt postate zilnic zeci de anunţuri fictive.

Pentru a se ascunde de autorităţile din România, Sorin CHIRCIU şi acoliţii săi au început să caute şi să îşi mute "casele de lucru" către vecinul nostru de la sud de Dunăre, Bulgaria. Astfel, aceştia au închiriat mai multe apartamente în oraşul Ruse, de unde derulează activităţile ilicite. Bulgaria este utilizată pentru postarea de anunţuri fictive, cât şi pentru retragerea fondurilor provenite din fraude informatice, activitate cunoscută sub numele de "retur".

Astfel, "băieţii deştepţi" retrag banii de la sedii MoneyGram şi din conturi bancare deschise la diferite bănci din Bulgaria (Ruse, Veliko Târnovo, Svishtov, Varna şi chiar în capitala Sofia). Interesant este faptul că cei care retrag banii utilizează cărţi de identitate falsificate atât la sediile MoneyGram, cât şi la deschiderea de conturi bancare.

Reţineţi faptul că banii nu sunt trimişi direct către România de către victime, ci către terţe persoane din SUA, care îi trimit ulterior către România. Un astfel de circuit oferă o oarecare siguranţă grupărilor, fiind practic imposibil de realizat o legătură între victimă şi cel care postează anunţurile.

Sumele de bani sunt transmise pe ruta SUA-Bulgaria de oamenii lui Geani COSTEA, care obţine un comision aferent fiecărui transfer.

Oamenii de încredere ai lui SORAN sunt: Adrian GÎSCĂ, Gabriel LICA, Ionuţ BECEANU, Relu CRISTEA, Daniel GÂŢOIU, Laurenţiu MĂGUREANU, Georgel CRISTEA, Dragoş BELINAŞ, Ionuţ CIOCAN, Adrian GHIŢĂ, fraţii Teodor, Adrian şi Alexandru MARIN. Aceştia sunt oamenii de încredere ai lui "SORAN" şi totodată, cei care coordonează casele din Bulgaria.

Acestora li se adaugă o adevărată armată de "sclavi" care postează anunţurile fictive, comunică cu victimele şi retrag banii obţinuţi în acest mod: Mădălin BĂZĂVAN, Ionuţ PRUNĂ, Alexandru CAPDEFER, Alin CAPDEFIER, Mihăiţă JUMARĂ, Ionuţ BENU, Sorin ZAVERA, Ionuţ POTÎNG, Ionuţ ILIESCU, Adrian DRĂGUŢ, Andrei DRĂGUŢ zis "Jmayer", Sorin TUDOR, Aurelian VĂTAFU, Florian PĂUN, Leonard CIOBANU, Ionuţ SLUJITORU, Marcela SLUJITORU, Aurel LEŞEANU, Nicolae URUCATU, Elena VOICU, Adriana CRISTEA, Marius ROŞOGA, Gerry RUGU, Andreea PRUNĂ,. Aceştia sunt doar o parte din oameni care lucrează sau au lucrat pentru "SORAN".

 

 

Ionuţ BECEANU, SORAN şi Gabriel LICA, la un botez organizat de LICA.

 

 

 

 

 

 

Ionuţ BECEANU şi Mădălin BĂZĂVAN, în faţa uneia dintre maşinile lui SORAN, un Audi A6 de ultimă generaţie, o maşină comună, banală aş putea spune. Băieţii au acoperit numărul de înmatriculare.

 

 

 

 

 

 "Mâna dreaptă" a lui SORAN este Adrian GÎSCĂ, care se preocupă de administrarea postărilor, de intrarea în legătură cu victimele şi convingerea acestora să vireze banii pentru bunurile expuse spre vânzare, în realitate inexistente. De asemenea, Adrian GÎSCĂ procură acte de identitate falsificate şi îi însoţeşte pe ceilalţi la sediile băncilor pentru deschiderea de conturi.

SORAN şi GÎSCĂ, viaţă grea pe ei….

 

Banii obţinuţi din furturi sunt investiţi în România aşa cum am mai zis în case şi maşini de lux, petreceri extravagante, vacanţe scumpe etc., SORAN şi locotenenţii săi conducând autoturisme Porsche, Audi şi BMW, modele noi, pe care le schimbă foarte des. Un aspect interesant ar fi acela că majoritatea indivizilor care se află pe treapta de jos a reţelei, respectiv "postacii", sunt deseori trataţi ca nişte sclavi de către CHIRCIU. Liderul infracţional nu le dă acestora toată suma de bani promisă la începutul aşa zisei "colaborări", abuzează de aceştia în sensul suprasolicitării acestora, obligării să posteze mai multe anunţuri decât s-ar fi înţeles la început etc. În cazul în care vreunul dintre subordonaţi refuză să mai colaboreze cu reţeaua, acestuia îi sunt luaţi toţi banii, este întâi ameninţat verbal şi bruscat, pentru ca ulterior să i se aplice o corecţie fizică zdravănă, corecţie care, din păcate poate avea urmări nedorite şi tragice.

De exemplu, în data de 11 ianuarie 2016, site-ul www.turnucustiri.ro prezenta o întâmplare nu tocmai plăcută, respectiv cum 4 membrii ai reţelei lui Sorin CHIRCIU l-au bătut pe un alt individ afiliat grupului până la decesul acestuia, cu toate că nu au vrut să-l omoare. Aşadar, nesubordonarea faţă de SORAN poate avea repercusiuni grave. Şi uite cum patru tineri şi-au pierdut viitorul, fiecare dintre aceştia fiind condamnaţi la 13 ani cu executare.

 

Sorin CHIRCIU este un personaj foarte vizibil în Teleorman, dar şi în Bucureşti, Craiova sau Vâlcea, acesta având "prietenii/cumetrii/tovărăşii" cu mai mulţi lideri interlopi şi personaje cu statut dubios de pe raza acestor localităţi. Astfel, o prietenie aparte a lui SORAN este cea cu şeful Clanului Sportivilor, "Mircea Nebunu", pe numele lui adevărat Mircea BĂLUŞ, recent eliberat din puşcărie. La fel ca şi în cazul tovărăşiei cu Geani COSTEA, relaţia dintre cei doi este atât una de prietenie, aceştia afişându-se la mai multe evenimente mondene sau private împreună, având poze şi filmuleţe pe Facebook în care îşi dau dedicaţii unul altuia, dar şi de afaceri, Mircea BĂLUŞ furnizându-i lui Sorin-Marian CHIRCIU protecţie cu ajutorul Clanului Sportivilor. În acest mod, SORAN se asigură că "afacerea" sa nu este tulburată de alte structuri rivale sau care ar viza impunerea de taxe de protecţie.

 

 

MIRCEA Nebunu şi SORAN

Aşa petrec băieţii la RIN Grand Hotel cu ocazia unui botez organizat de Valentin Băluş – fratele lui Mircea Nebunu.

 

 

 

 

Şi cine apare pe facebook-ul lui Mircea Băluş?? Însuşi, boss-ul urmărit internaţional, Geani COSTEA! Din poza asta făcută la Monte Carlo, nu rezultă că ar fi îngrijorat că o să-l prindă cineva…

 

 

 

 

Şi acum că am ajuns la acest punct, cel mai problematic este faptul că SORAN atrage sau recrutează tot mai mulţi tineri de pe raza Zimnicei şi restului judeţului Teleorman, principalele persoane vizate fiind liceeni sau cei care au terminat liceul, nu au perspective de viitor şi urmăresc să câştige cât mai mulţi bani şi într-un timp cât mai scurt. Profitând de aceste aspecte, Sorin CHIRCIU exploatează respectivele persoane neţinând cont de opiniile acestora sau de dorinţa de a renunţa. De asemenea, liderul infracţional are prieteni sus-puşi care îl pot ajuta să scape de plângerile penale şi dosarele care i se intentează, tocmai din acest considerent nu a fost tras la răspundere până acum şi a fost posibil să îşi construiască imperiul pe care actualmente îl conduce.

Mai nou, domnu' "SORAN" conduce şi un Porsche Cayenne nou, înregistrat pe societatea deţinută de concubina sa Alexandra ANGHEL. De ce nu verifică nimeni veniturile acestei societăţi? Cum un simplu magazin de haine din Unirea Shopping Center are un profit atât de mare, într-un timp atât de scurt, încât să deţină o maşină de 70 000 de euro şi alte proprietăţi imobiliare? Poate că Porsche-ul este utilizat pentru a căra marfă la magazin, cine ştie…

Mai mult, anul trecut SORAN a cumpărat cu banii jos patru apartamente în Prelungirea Ghencea, în acelaşi bloc. Apartamentele nu au fost luate pe numele său, că doar e băiat deştept, le-a achiziţionat pe numele aghiotantului Gabriel LICA (om de încredere al lui SORAN), Ancuţa TOMA (concubina lui Gabriel LICA), Loredana FARCĂU (prietena lui Adrian GÎSCĂ) şi Daniel MITRUŢ (un trepăduş de-al lui SORAN). Poate verifică cineva de unde şi-au permis aceşti indivizi să cumpere aceste apartamente.

Dacă SORAN şi-a investit banii în apartamente şi maşini de lux pe numele altor persoane, staţi să vedeţi în ce şi-a investit milioanele de euro Geani COSTEA. În afaceri, case şi terenuri trecute pe numele concubinei sale Violeta PĂUN, sau alţi membri ai familiei acesteia – cumnatul Adonis PĂUN şi "socrii" Floarea PĂUN şi Ion PĂUN.

Enumerăm aici ferma de vaci BOVZIM COOPERATIVA AGRICOLA din Zimnicea, apartamentele din Zimnicea (din strada Călugăreni şi str. Mihai Viteazu), Alexandria (str. Cuza Vodă), Bucureşti (Calea Văcăreşti), terenuri intravilane de peste 4000 mp metri pătraţi şi clădiri de 1000 mp în Zimnicea pe strada Vlad Ţepeş. Sume mari de bani au fost investite şi în firma de construcţii IMOAD NORD INVEST SRL, la care este asociat Adonis PĂUN – cumnatul lui Geani COSTEA.

 1. Gruparea lui "DRACU"

Marius PĂTRAŞCU, cunoscut ca şi "DRACU", şi-a construit o vilă de lux şi cu piscină fix în mijlocul oraşului, lângă primărie, precum şi un BMW seria 6 model nou. De unde DRACU îşi permite acest stil de viaţă domnu` PĂTRAŞCU? Răspunsul este simplu. Exact! Din fraierirea americanilor cu fel şi fel de anunţuri inexistente postate pe internet.

 

Fiind şi mai deştept şi pentru a se feri cât mai mult de autorităţi, "DRACU" organizează anunţurile din Spania. DRACU împreună cu concubina sa Daiana ACHIM, merg des în Spania, unde dirijează "postacii".

 

Se spune că în trecut, Cezar PĂTRAŞCU ar fi fost arestat pentru trafic de droguri. Dar se pare că în prezent sa reorientat spre alte activităţi nobile.

 

 

 

 

Acasă la DRACU: Dacă "munceşti", ai cu ce…

 

 

 

 

 

 

 

GÎSCĂ, DRACU şi SORAN. Boşii din Zimnicea sunt prieteni! Mai nou SORAN este şi naşul lui DRACU.

 

 

 

 

 

 1. Gruparea lui "CARTOF"

O altă grupare de "postaci" din Zimnicea este cea a lui Marian MARIN zis "CARTOF".

Printre "sclavii" lui CARTOF se numără: Gabriel BULIBAŞA zis "BULI", Gheorghe DOBRIN zis "GIGI SULĂ", Gheorghe POTÂNG, Traian DATCU, George BĂSARU, Ionuţ ILIESCU, Ionuţ CALOTĂ, Ionuţ-Cristian BIBINĂ şi mulţi mulţi alţii.

CARTOF şi-a investit o parte din bani în restaurantul PANAMEK din Zimnicea, fieful celor implicaţi în fraude informatice. Pe lângă aceasta, CARTOF mai are o casă imensă în Zimnicea, precum şi două autoturisme AUDI, A5 şi A7 (sărac şi ăsta).

Ce fac autorităţile în acest timp? Nimic, dorm pe scaune. De ce nu verifică ANAF-ul proprietăţile şi veniturile acestor indivizi, pentru a descoperi de unde îşi permit acest stil de viaţă?

Într-adevăr, o parte din băieţi din Zimnicea au fost reţinuţi în septembrie 2016, însă nu s-au plictisit foarte tare, fiind puşi în libertate după doar 24 de ore.

 

"SORAN" la sediul DIICOT-Teleroman

Nu cred că s-au speriat prea tare, având în vedere starea de spirit afişată de "SORAN" după ce a fost eliberat.

 

 

 

 

Poză postată de "SORAN" din Varna, în aceeaşi zi, după ce a fost reţinut şi pus în libertate.

 

 

 

 

 

Printre cei arestaţi, s-au numărat Laurenţiu MĂGUREANU, Relu CRISTEA, Dragoş BELINAŞ şi Adrian GÎSCĂ (toţi din gruparea lui SORAN) şi Gabriel BULIBAŞA, ultimul din gruparea lui CARTOF.

Dosarul penal în care a fost anchetată gruparea lui SORAN a fost deschis încă din anul 2010. Este dosarul în care a fost anchetat şi Geani COSTEA, care a fugit din România chiar în timpul instrumentării dosarului.

În anul 2011 au fost realizate numeroase percheziţii, aproape o sută de persoane au fost reţinute, printre care SORAN sau Relu CRISTEA. Băieţi au fost reţinuţi pentru 29 de zile, după care au fost eliberaţi şi nu s-a mai întâmplat nimic. În Zimnicea se aude că au fost plăţi bani grei pentru ca băieţii să nu fie condamnaţi.

Este inadmisibil ca autorităţile române să tergiverseze un dosar timp 7 ani sau să închidă ochii în faţa acestor infracţiuni care se derulează şi în prezent, fără ca cineva să plătească pentru faptele comise. Mai ales când unii dintre aceşti indivizi (nemenţionaţi anterior) sunt poliţişti sau copii ai unor poliţişti, cum este cazul lui Mihai ENACHE, Mircea BELINAŞ, Cornel IVĂNUŞ, Alexandru- ANDREI, Mircea MUSTAŢĂ sau Alexandru LECU.

Cel mai tragic aspect al situaţiei din Zimnicea nu este reprezentat atât de prejudiciul de ordinul milioanelor de euro, sau de faptul că aceste grupări îşi derulează nestingheriţi fraudele informatice sub atenta pasivitate a autorităţilor. Din păcate, viitorul a numeroşi adolescenţi din Zimnicea este iremediabil stabilit după bunul plac al idolilor falşi "CARTOF", "SORAN", "DRACU" şi "GEANI", care au speculat la maxim naivitatea unor puşti şi, în egală măsură, lipsa de atenţia şi preocupare a părinţilor acestora faţă de mediul infracţional la care sunt expuşi în mod inerent în Zimnicea.

Anual, aceştia creează noi şi noi "valuri de infractori" care, fascinaţi de mirajul adus de câteva sute de euro obţinuţi rapid, îşi compromit orice şansă de a-şi urma şi îndeplini vise pe care poate le-au avut în copilărie: inginer, actor, medic sau profesor de matematică.

Acest articol a fost publicat fiindcă ne pasă…

17 COMENTARII

 1. Ba, macar astia fura de la americani, nu fura ca jegurille din parlamnet de la statu roman? Asa ca bravo lor….la cat de prosti sunt ameicanii aia merita!

  P.S. Unde se duc sumele alea de milioane de euro? unde sunt investiti, ca voi scriati mai sus? case, masini, etc…in Romania idiotilor, banii astia intra in circulatie la noi…la achizitonarea de case si masini astia platesc TVA, impozite , etc…..asa ca lasati va frustrarile si sifoneala acasa ( "vorbele n a valore, faptele conteaza ;)"

 2. Super articol !

  Este de aplaudat ca lumea mai se si plange … nu doar accepta ceea ce se intampla! 

  Am demarat un mic proiect prin care vreau sa ajut cumva impreuna cu colaboratorii mei sa aratam tinerilor ca lucrurile se pot face altfel, nu trebuie sa furi ca si respectat, nu trebuie sa minti ca sa obtii ceea ce vrei, samd !

  Trebuie sa terminam cumva cu mentalitatea asta saraca a romanilor de a trai ca un ganster, jmecher, samd … este foarte greu sa faci asa ceva …

  Dar eu personal am facut primul pas, si acela de a DA EXEMPLU ca daca vrei sa faci ceva mai bun, trebuie sa arati cum se face si sa dai exemplu !

  Asadar am demarat un mic proiect, l-am poreclit "o gura de aer proaspat" unde suntem in faza de creare a unui website legat de Zimnicea dar nu numai !

  Va invit sa ne ajutati sa construim o alta fata a orasului Zimnicea, sa ajutam sa schimbam mentalitatea si atitudinea tinerilor prin exemplele noastre … cum sa participi ? 

  Intra in contact cu noi pe site-ul http://Salut-Zimnicea.ro

  Inca o data felicitari si va asteptam sa colaboram impreuna pentru o comunitatea mai buna !

 3.      Ba jegosule care esti tu ala de le sti pe toate,pai daia nu merege tara asta bine din cauza la aberatiile tale,pai sa bage la pucarie pe astia de au distrus tara,au furat si zaharul din ceai la saraca natie romana si tu vorbesti de niste baieti care nu au facut nici o infratiune pentru ca altfel erau la inchisoare.Eu cred ca esti un frustrat care ai 4 clase nu te duce mintea sa faci nimic si te ai gasit tu aparatorul omeniri..!!Si ati mai spun ceva te doare curu de americani pe tine ?? Esti bulangiu si de acolo vin bani tai ?? Eu personal daca as putea as lua si ultima picatura de sange de la americani nu doar bani $$,i-as lasa fara vlaga in ei…!! BAAAA JEGOSULE CARE ESTI…pai natia asta de AMERICANI au distrus lumea,au furat de la toti au inceput razboaie si te ai gasit tu aparatorul lor?? Sa dea Dzeu sa ajungem sa ai facem sclavi nostri intr-o zi,sa munceasca pentru noi si numai pentru noi,la cat sunt de prosti si dobitoci merita sa ai futa in cur toata lumea,AMERICANI sunt o natie de prosti ,inculti si dobitoci ,normal ca cineva trebuie sa profite de pe urma lor,asa cum ei au distrus tari au omorat lume nevinovata au furat de la toate tarile cotropite de ei,sa ajunga la sapa de lemn si tu care ai scris aticolul sa scrii intr-o zi ca romanii au ingenunchiat AMERICA,sa te duci sa le plingi de mila si sa-i consolezi !!Sunt roman si vreau sa ingenunchez America prin orice mijloc,sa ai vad jelindusi morti asa cum au facut ei in IUGOSLAVIA,IRAQ,AFGANISTAN,SIRIA si multe altele…!!Dobitocule despre asta de ce nu vorbesti ?? Te a gasit pe tine asa dintr-o data sa te doara curu de americanii care te …. in cur…?? PS.daca putem sa le luam si sangele si zaharul din cafea,din ceai si toti bani lor,sa o facem fara nici o ezitare…!!! Pe ei si pe mama lor de Americani natie spurcata ,de i-as vede la sapa de lemn !!!

   

   

  • Nimic nu scuză ceva făcut ilegal. Ai mentalitatea unui hoț și tâlhar irecuperabil, iar locul tău este după gratii, la pușcărie, pentru foarte mulți ani de aici încolo. Nici măcare șansa la reeducare sau reabilitare nu ți-aș da-o. Celula de 2/2 m, fără pat, e foarte indicată pentru tine. Asupra celor care gândesc ca tine se face doxing demult până sunt înțepeniți la răcoare, de nici nu știu de unde li s-a tras. E doar o chestiune de timp, nu doar de spațiu. În caz că nu știi ce e ăla doxing dă un Google search. Pozele de mai sus și informațiile dezvăluite aici sunt o formă de doxing, dar doar o mică parte. Așa că beware!

 4. Nimic adevarat.  Acest articol este total neadevarat. Oamenii din acel oras care sunt numiti in acest articol sunt toti studenti si toti au servicii in Bucuresti . Soran , Cartof si Dracu au bani de la familiile lor, sunt familii cu banii de pe timpul lui Ceausescu . Au muncit oamenii nu au aruncat cu prafuri cum faceti voi. 

 5. Dar de cocosatul Mario si asociatul lui Rusu de ce nu se scrie nimic ? Se plimba amandoi in mercedes clasa C si CLS si nu ii vede nimeni , nu se intreaba nimeni de unde ? E toata ziua la bar fara a face nimic , mercedes-ul parcat in fata zi de zi si nimeni nu vede ?  
  Sau e adevarat ca are tasu Nita (un pedofil, violator si sifon la garda) relatii si de asta nu intreaba nimeni nimic ? Acest Nita care a facut avere din primarie de pe urma asistatilor sociali …
  Rusu (copilul internetului) cadea casa pe el pana acum ceva vreme, avea celofan in geamuri si acum isi ridica vila si se plimba in masina de 30 000 euro ? De unde ? Chiar nu se intreaba nimeni ?
  Au peste 15 baieti la treaba pe care Rusu ii coordoneaza si Mario ii terorizeaza !!!

 6. Dar de cocosatul Mario si asociatul lui Rusu de ce nu se scrie nimic ? Se plimba amandoi in mercedes clasa C si CLS si nu ii vede nimeni , nu se intreaba nimeni de unde ? E toata ziua la bar fara a face nimic , mercedes-ul parcat in fata zi de zi si nimeni nu vede ?  
  Sau e adevarat ca are tasu Nita (un pedofil, violator si sifon la garda) relatii si de asta nu intreaba nimeni nimic ? Acest Nita care a facut avere din primarie de pe urma asistatilor sociali …
  Rusu (copilul internetului) cadea casa pe el pana acum ceva vreme, avea celofan in geamuri si acum isi ridica vila si se plimba in masina de 30 000 euro ? De unde ? Chiar nu se intreaba nimeni ?
  Au peste 15 baieti la treaba pe care Rusu ii coordoneaza si Mario ii terorizeaza !!!

 7. Dar de cocosatul Mario si asociatul lui Rusu de ce nu se scrie nimic ? Se plimba amandoi in mercedes clasa C si CLS si nu ii vede nimeni , nu se intreaba nimeni de unde ? E toata ziua la bar fara a face nimic , mercedes-ul parcat in fata zi de zi si nimeni nu vede ?  
  Sau e adevarat ca are tasu Nita (un pedofil, violator si sifon la garda) relatii si de asta nu intreaba nimeni nimic ? Acest Nita care a facut avere din primarie de pe urma asistatilor sociali …
  Rusu (copilul internetului) cadea casa pe el pana acum ceva vreme, avea celofan in geamuri si acum isi ridica vila si se plimba in masina de 30 000 euro ? De unde ? Chiar nu se intreaba nimeni ?
  Au peste 15 baieti la treaba pe care Rusu ii coordoneaza si Mario ii terorizeaza !!!

 8. Fara cuvinte. Sunt din zimnicea si vreau sa precizez ca acest articol este din punctul meu de vedere o forma de rebelatie a unor oameni care nici cel putin ziaristi nu se pot numi. Tot ei acesti oameni care vor sa para onesti si defapt sublineaza puterea coregrafiei incercand prin astfel de articole sa defaimeze imaginea unor tineri care defapt ei nu se regasesc nici cel putin In 1%in aceste descriei. Plus cativa din acesti indivizi domnilor ziaristi 🙂 nu sunt din Zimnicea.  Acest articol nu ne ajuta cu nimic. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here